Individualna Psihofizička priprema za porođaj

Individualna Psihofizička priprema za porođaj

Individualna psihofizička priprema za porođaj

  • Za parove koji zbog svojih obaveza ne mogu da usklade vreme sa terminima grupne obuke.
  • Za parove koji žele individualni pristup, da potpuno sami sa predavačem saznaju sve o porođaju, pripremi za porodilište, dojenju i i prvim danima sa bebom.
  • Idealno za one koji nisu iz Novog Sada.

Obuka se može realizovati uživo u prostorijama školice, ili online putem Zoom Cloud aplikacije.

Teme koje se mogu obraditi su sledeće:

  1. Opremanja bebinog kutka – šta je sve potrebno obezbediti pre dolaska bebe na svet; šta je neophodno, a na čemu možete uštedeti novac? Praktični saveti za jednostavnije roditeljstvo u prvim danima bebinog života, detaljan spisak za prvu kupovinu.
  2. Spremni za polazak u porodilište – kako razlikovati prave od lažnih kontrakcija; kada krenuti u porodilište; kako pravilno disati i sarađivati sa babicom tokom porođaja; na koji način spakovati torbu
  3. Kako samostalno okupati bebukako pravilno držati i okrenuti bebu tokom kupanja; kako presvući bebu, staviti široki povoj; kako negovati čula; kako previti pupčani patrljak? Parovi koji dolaze na ovu radionicu u prostorije školice sve rade praktično na lutkama modelima.
  4. Pravilno pozicioniranje bebe na dojku – kako sprečiti komplikacije prilikom dojenja; kako se ručno izmlazati; kako prepoznati kada je pumpica potrebna; kako proceniti da li je podoj efikasan?

Cena jedne individualne radionice je 4000 dinara, odnosno 40 eura za uplate iz inostranstva. Imate mogućnost odabrati jednu, više ili sve radionice koje su u ponudi.

 

Prijavite se za Individualnu Psihofizičku pripremu za porođaj

    POZOVITE